Kezdet és vég

Kezdet és vég

Szar van mint mindig.

2021. október 20. - charlize

Tényleg nagyon szar ez a magány. Az elmúlt évek mondjuk úgy ahogy felkészítettek erre, mikor olyan munkahelyem lett ahol nem találtam magamhoz passzoló kollégát, aki work buddy lett volna, és eléggé be fordultam a mindennapokban… de ez a GYES magány ez nagyon durva. És feladtam teljesen, már nem is erőlködom. Egy darabig próbálkoztam anya barátnő keresésében, illetve már bárki fia borja jött volna, elfogadtam volna, de semmi.

Szóval ez az egzisztenciális magány van, amikor bár vannak körülöttem páran - férj, anyám, egyéb rokonok - de egyikkel sem vagyok olyan jó, kellemes, baráti, jókat nevetgelos, bármiről eldumalos viszonyban. Csak terhet jelentenek. Vagyis segítenek a gyerek körül, ami kell és jó, de emberileg nem állnak hozzam közel. Szar érzés. Tudom hogy én is tehetek erről, voltak azért emberek néha körülöttem korábban, de vagy én nem erőltetem a barátság fentartasat, vagy eleve nem voltak annyira szimpik és megszakitottam a kapcsolatot. Hat most ennek iszom a levét. This is my life now.

Folyamatos lett a rosszkedvem. Már le is szarom. Férjem mindig basztat miatta de kit érdekel, elhagyni úgyse fog. Most jönnek anyosomek, minden héten egyszer kötelezően meglatogatjak az unokát. Utalom őket, elegem van belőlük is. Szóval ilyen “társaság” jut nekem már egy éve rendszeresen. Szar társaság akiktől a faszom kivan.

Nem akarok több gyereket. A hideg kiraz a gondolattól, hogy ezt az egészet megint újra kezdjem. Isten őriz… nem azért mert bármi baj lenne Elzával, aranyos gyerek. De ez az anya élet ez szar, mondjuk ki. Főleg egy ilyen savanyú Jóskának, egy örök depressziosnak mint amilyen én vagyok. Fasz kivan. Azért beszélek most ilyen csúnyán mert full elegem van és full nem érdekel már a jó érzés minimuma sem. Baszodjon meg a világ. Benne én is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdetesveg.blog.hu/api/trackback/id/tr816728766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nananananana · http://eztortentmavelem.blog.hu 2021.11.02. 19:40:32

bocsáss meg kérlek, de ezen jót nevettem:

"Most jönnek anyosomek, minden héten egyszer kötelezően meglatogatjak az unokát. Utalom őket, elegem van belőlük is. Szóval ilyen “társaság” jut nekem már egy éve rendszeresen. Szar társaság akiktől a faszom kivan."

ezt annyira átérzem úgy, hogy sem anyósom, sem gyerekem. :D

sajnos a barátkereséshez én sem értek, de annyit tudok mondani, hogy a próbálkozással ne állj le. statisztikailag van rá esély. és statisztikailag annál nagyobb az esély rá, minél "forgalmasabb" helyen jelensz meg, közlekedsz. oké, egy új, addig ismeretlen facebookos ismerős talán nem "ér annyit", mint egy IRL, de csak elsőre. a kommunkáció a lényeg. legalábbis nekem. ha a közös térben levés, az arcának figyelése, érintése is kell, akkor el kell járni valahova. táncolni tanulni, túrázni (sétálni), meg ilyesmik, egy társasági ember ebben biztos több tanácsot tudna adni. :DDD

de minden mindegy, a lényeg, hogy nem kell feladni. én is állandóan feladom és akkor valaki mégis rámír és el is úsznak ezek a gondolatok.

ha szeretnéd, mint hivatásos "bárki fia borja", minden nap rádírhatok. :DDD

charlize 2021.11.29. 15:51:28

@nananananana: örülök hogy vicces voltam :D de amúgy kicsit már magamból is elegem van néha, egyre ritkábban nézek fel ide... téged azért olvaslak amúgy :P Tőled bármikor szívesen látok olvasok bármit, akár a blogodra írsz, akár nekem.

Lényeg a lényeg mostanában már egész jól vagyok (persze ki tudja meddig tart), talán hatott a remotiv extra amit egy ideje szedek (meg mellé vagy 6 féle vitamint és étrend kiegészítőt....) De írok majd erről csak már unom a saját gyökérségeimet is. Ez a blog egy önkielégítés kb, nem? Kiereszted a felgyülemlett "cuccost", aztán mész tovább, feszkó levezetve, dolgozol, gyereket nevelesz (ki-mit csinál), mint egy amúgy tök normális ember.
süti beállítások módosítása